Glimma med oss i Glimma!

Kom och ha kul med oss,rörelseglädje för alla i familjen och tillsammans. Glimma Barn & Ungdom är ett initiativ som strävar efter att genom utbildning ge en ökad hälsomedvetenhet generellt, bidra till bättre självkänsla hos familjer,barn unga och därmed en positiv personlig utveckling.

Gemensamma aktiviteter för alla i familjen.

Glimma Barn & Ungdom syftar till att supporta barn och familjer med sitt team, och genom utbildning öka hälsomedvetenheten.

Om Glimma

Glimma Barn & Ungdom startades av eldsjälen Sussi. Hon har ett förflutet som fritidspedagog inom Falu kommun. Sussi vill bidra till minskad ohälsa hos barn och ungdomar, och sadlade om till personlig tränare och kostrådgivare. Det var inget svårt steg med tanke på att detta projekt är en dröm och ett livsprojekt, och dessutom har hon alltid haft ett intresse för hälsa.

Startades med stöd av företag och privatpersoner

Glimma Barn & Ungdom existerar i dag tack vare givmilda och välvilliga företag och privatpersoner, som hjälper till på olika nivåer. Den som vill kan bli partner eller sponsor, och det står mer om detta här på hemsidan. Så om du vill bidra till att fler ska börja träna Falun kan detta absolut vara ett alternativ för dig. Glimma har funnits sedan 2014 och förhoppningsvis kan projektet fortsätta i många år till.

 

Sussi