Träning tillsammans!

Familjeträning för oss som bor i Dalarna, med både vuxna och barn – det låter väl som en dröm? Hälsan i fokus samtidigt som det skapas en gemenskap över generationsgränserna. Glimma barn & ungdom erbjuder detta och, för att främja hälsan hos de unga, familjeträning tillsammans.

Investera familjen med friskvård

Glimma Barn & Ungdom finns i Falun, och har existerat sedan 2014 då eldsjälen Sussi Wilen Dacke startade vad hon ser som sitt livsprojekt. Hon vill bidra till en personlig utveckling, som stärker självkänsla och får de individer som deltar att känna och uppleva att de kan och vågar mer än de kunde innan. Snacka om att leverera livskvalitet.

Lära av andra barn

I Glimma barn & ungdom fungerar de äldre barnen som mentorer åt de yngre. Det är en naturlig process för utbyte mellan generationer, och en väg in i en gemenskap. Förutom barnens egna läroprocesser, som skapas tillsammans, involveras deltagarnas familjer – det är ju därför det är ett exempel på familjeträning .GlimmaHouse verksamhet erbjuder olika former av träningsklasser och här finns även ett Glimma fritids med ett värde för ALLA barn och unga som söker en plats att få vara den man är.

Glimma bygger starka kroppar utan prestationskrav

Föreningen Glimma barn och ungdom erbjuder er föräldrar,barn och ungdomar gemensamma aktiviteter. Tveka inte att kontakta oss för mer information verksamheten.

 

 

Glimma glädje i rörelse