Kost träning hälsa för alla!

Sedan Sussi Wilen Dacke startade Glimma Barn & Ungdom 2014 har över 30 familjer fått hjälp med bättre kost träning hälsa Dalarna. Detta bidrar till en ökad självkänsla och ett liv som är roligare och bättre att leva för unga rent allmänt.

Kost, träning och hälsa i fokus

Den fysiska ohälsan har ökat lavinartat de sista åren. Sussi Wilen Dacke arbetade som fritidspedagog i Falu kommun i 15 år, och slutade för att ägna sig åt sitt livsprojekt – Glimma Barn & Ungdom. Numera hjälper hon och hennes team unga och deras anhöriga till att gemensamt utvecklas och få fokus på kost träning hälsa Dalarna rent allmänt. Genom gemensamt engagemang, och gemenskap kan personlig utveckling ske utifrån glädje och lekfullhet.

Målet med Glimma Barn & Ungdom

Trygghet, självkänsla och nya gemenskaper. Det är själva målet med Glimma Barn & Ungdom. Detta ska i sin tur leda till att personerna vågar göra sådant som var otänkbart innan. När det gäller kost, träning och hälsa i Dalarna ligger Glimmas idé i en individanpassning. Träningen ska vara genomförbar och ändå utmanande – personerna som deltar ska få uppleva hur de växer och utvecklas som personer. Detta är nyckeln till självkänsla.

Vill du stötta?

Glimma Barn & Ungdom har en rad aktiviteter inom kost, träning och hälsa i Dalarna. I januari 2017 startades GlimmaHouse. Glimma drivs med sponsorpengar från privatpersoner och företag, och för den som vill vara med och stötta finns några olika möjligheter. Om dessa går det att läsa mer här på webbplatsen. Du kan även ta kontakt med Glimma om du har några frågor om verksamheten.

Kost träning hälsa Dalarna