Rörelseglädje för alla med oss i Glimma

Våra barn och ungdomar är vår framtid.För den som söker en bra arena för friskvård för alla i familjen i Falun är Glimma Barn & Ungdom ett bra alternativ. Här möts familjer,barn och ungdomar i ett initiativ som genererar glädje och självkänsla.Träningsglädje för alla och för hela familjen.

Investera i hela familjen!

För den som vill träna ihop med sina barn finns det inte så många alternativ för familjeträning Falun. Glimma Barn & Ungdom sticker ut, och ger mer än bara kost och träning – här skapas en unik gemenskap över generationsgränserna, där även andra familjer och barn kan komma att ingå.

Företagare och privatpersoner kan ge sitt stöd

Både företagare och privatpersoner är välkomna med bidrag och tjänster, stora som små. Kolla in de olika nivåerna av stöd som finns på hemsidan. Välj mellan partner, guldsponsor och silversponsor – eller hör av dig om du har egna idéer eller funderingar.

Historien bakom Glimma

Glimma startades av Sussi Wilen Dacke, tidigare fritidspedagog som jobbade åt Falu kommun. 2014 drog hon igång sitt initiativ, som i dag har hjälpt 30 familjer med förbättrad hälsa, självkänsla och bidragit till en positiv personlig utveckling rent generellt. Glimma Barn & Ungdom är Sussis hjärtebarn, eller livsprojekt som hon säger själv. I dag jobbar ett TeamGlimma tillsammans med Sussi då verksamheten har växt och är mycket efterfrågad. Tillsammans skapas det rörelseglädje för alla “Glimmisar ” i GlimmaHouse.

 

Familjeträning Falun