Börja träna med oss!

Vad tänker du är en viktig investering för hälsa och glädje till din familj? Genom initiativet Glimma Barn & Ungdom kan nu familjer, barn och unga träna tillsammans.Hos oss är barnen och ungdomarna i fokus och du som förälder får möjlighet att hänga på.Glimma barn och ungdom slår helt enkelt ett stort slag för folkhälsa, livskvalitet och glädje rent generellt och tillsammans.Glimma är glädje i rörelse!

Träningsglädje för alla i familjen, tillsammans

Vi erbjuder friskvård för familjer,barn och unga.GlimmaHouse är ett aktivitetshus som välkomnar alla.

Vad är Glimma?

Glimma barn och ungdom inspirerar familjer,barn och unga till fysisk aktivitet genom rörelseglädje i GlimmaHouse. Teamet bakom Glimma, är handplockat av eldsjälen och upphovskvinnan Sussi Wilen Dacke. Föreningen Glimma barn och ungdom vägleder familjer till en hälsosammare livsstil, som innefattar träningsglädje och gemenskap över generationsgränserna.

Du kan stödja Glimma

Önskar du stötta idén om att erbjuda personer att börja träna i Dalarna? Då kan du läsa om de olika sponsoralternativen, som innefattar silver eller guld eller partnerskap. Det finns mer information här på hemsidan, och om du har några frågor är du självklart välkommen att höra av dig till Glimma.